Pekač za kavu - ručni

59,90 €
(approx 451,50 kn)
Bez poreza: 47,92 €
Trenutno nedostupno

Povezani artikli

Ukupna ocjena: 0 (0%)

0 recenzija      Napišite recenziju

Proizvođač: EKO kapsule

Napravite istinski svježu kavu. S ovim ručnim pržionikom kave možete pržiti svoju svježu kavu kad god želite.

Prženje s ovom vrstom pržionice traje oko 25 minuta i može držati do 200g kave odjednom.

Volite li gorku kavu? Dulje pecite. Volite li kiselu kavu? Peći kraće. Eksperimentirajte s vremenom prženja kako biste otkrili nove okuse kave. S vremenom ćete pronaći pravi recept za pečenje koji vam najviše odgovara.

Prženje kave kod kuće također vam može uštedjeti mnogo novca . 1 kg zelene kave možete kupiti već za 7€.

Na ovoj pečenjari možete ispeći i bademe i manje orahe .

Pržionica kave radi na bazi štednjaka na tekući alkohol , koji ne dimi kada gori. Poboljšani bubanj od nehrđajućeg čelika s integriranim propelerom osigurava ravnomjerno pečenje . Uz trokutastu mrežicu, nećete brinuti o prolijevanju kave jer su rupice dovoljno velike za učinkovito prženje.

Maksimalna količina pržene kave : 200 - 250 g, možete ispeći manju dozu.

Materijal : nehrđajući čelik, drvena ručka.

Težina pakiranja: 942g. Dimenzije pečenjare uključujući ručku (širina x visina x dubina): 210 mm x 230 mm x 150 mm.

Pekač se isporučuje rastavljen i dolazi s priručnikom na engleskom jeziku.

Kako pržiti kavu:

1. Sastavite pečenjaru kao što je prikazano na slici.

2. Napunite plamenik alkoholom i zapalite fitilj . Budite oprezni jer ovo uključuje rad s otvorenom vatrom!

3. U bubanj za prženje dodajte oko 100 g zelene kave , bilo koje marke koju želite.

4. Tijekom pečenja ravnomjerno okrećite bubanj pečenjare. Nakon otprilike 15 minuta , vanjski slojevi zrna će se početi odvajati i kava će postati žućkasta.

5. Nakon otprilike 25 minuta , kava će biti "srednje pržena", sljedećih 5 minuta prženja učinit će kavu "tamno prženom". Vrijeme pečenja je okvirno. Što je kava tamnija, to je manje kisela i više je gorka.

6. Kada je prženje gotovo, stavite kavu na lim za pečenje ili slično i ostavite da se ohladi .

Napišite recenziju

Ocjena

Recenzije naših kupaca